OKOK

Brug for inspiration til næste spil, eller vil du forberede dig lidt til den næste runde? Her kan du kaste et blik på de mange forskellige baner, vi har i Simgolf.

Download baneguiden

Baner i hele verden

Vi har mere end 100 virtuelle repræsentationer af virkelige, internationale golfbaner, hvoraf de 10 er fantasy baner. Vi har bl.a. baner i de mest naturskønne områder i USA, Canada og Australien, og du kan også besøge europæiske destinationer som Tyskland, Spanien og Skotland.  Tag et kig - det kan jo være, du bliver fristet til et slag golf med udsigt til Utahs bjerge eller til slanke palmetræer, der svajer i vinden på Hawaii.

Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Spil på alle de kendte baner

Hos Simgolf kan du få lov at spille på alle de kendte baner. Du kan for eksempel udfordre dig selv til at gøre Arnold Palmer kunsten efter på Latrobe Country Club i Pennsylvania, snuppe et historisk spil på St. Andrews i Skotland, der er en af verdens ældste golfklubber, eller du kan svinge køllen på USA's bedste golfresort, Pebble Beach Resorts i Californien.

Kom i gang med at spille

Book en tid til et spil via vores online bookingformular. Når du møder op i centeret, kan du selv vælge, hvilken en af de mange baner, du vil spille på. Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os - enten via vores kontaktformular her på siden eller på telefon 38 34 19 25.