OKOK

EventByen

I EventByen arrangerer vi hver dag aktiviteter og fester i alle afskygninger. Det kan være alt fra sportsdage og teambuildingarrangementer til store firmafester. Det er underordnet, om I er et stort eller et lille selskab - vi kan helt sikkert arrangere det perfekte event for jer. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en forrygende dag og læs meget mere om EventByen her.

Link til Eventbyen.dk

Besøg EventByen

I Grøndal MultiCenters flotte lokaler arrangerer vi Københavns bedste arrangementer og fester. Vi kan tilbyde mere end 49 forskellige aktiviteter og har dermed Københavns største udvalg af indendørs aktiviteter.

Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Over 40 aktiviteter under samme tag

Vi tilbyder en lang række sjove aktiviteter, og du kan derfor altid finde det helt rigtige. Vores brede vifte af aktiviteter omfatter alt lige fra petanque eller minigolf over yoga, crossfit og karate til volleyball, tennis eller måske en rytmisk omgang salsa.

Sportsdage og teambuilding

Vi har mere end 25 forskellige sportsaktiviteter i EventByen, og de kan kombineres og sammensættes til lige det program, I kunne tænke jer. En sportsdag er en oplagt måde at styrke sammenholdet mellem dine medarbejdere, men vi tilbyder også deciderede teambuildingprogrammer. Kontakt os for at høre mere, så finder vi sammen ud af at holde den helt perfekte dag for jer.

Firmafester og julefrokoster

En sjov måde at holde fest på, er at kombinere festlighederne med sjove aktiviteter - og i den forbindelse er EventByen det helt rigtige sted at gøre det. Med de mange aktiviteter og sportsgrene, der kan kombineres på både kryds og tværs, er der rig mulighed for at få varmet godt op til en efterfølgende fest med god mad, musik og dans.