OKOK

Skal du holde et kundearrangement, er en indendørs Company Day med adgang til 10 simulatorer, 100 baner samt en stor bar og lounge den perfekte løsning. Vi har plads til 40 spillere, og fordi det hele foregår indendørs, skal du ikke bekymre dig om hverken vejret eller årstiden.

Gode muligheder for at netværke

Alle golfspillere ved det - golf er genialt, når der skal netværkes. Derfor er en indendørs Company Day også helt perfekt, hvis du skal samle alle dine kunder og vil have god mulighed for at netværke med alle. Med et indendørs arrangement kan kunderelationerne nemlig dyrkes uanset om der står juli eller januar på kalenderen.

Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Lækker forplejning

Start dagen ud med lækker morgenmad og forkæl dine kunder med snacks, vand og kaffe frem til frokosten, der sætter prikken over i'et på arrangementet. Menuerne fås i forskellige prisklasser og danner alle en yderst velsmagende ramme om dagen.

Mere end 10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring med at kombinere golf og firmaevents samt med at få alle elementer i et vellykket kundearrangement til at gå op i en højere enhed. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer fra start til slut, så du kun skal fokusere på at få en hyggelig og udbytterig dag sammen med dine kunder.

Central placering og gratis parkering

Vores spændende univers af virtuelle baner og vaskeægte god stemning ligger godt placeret i København, hvilket gør det nemt at komme hertil uanset, hvor I kommer fra. Vi har desuden gratis parkering med god plads til alle dine kunder.

Bestil din Company Day her

Er du også overbevist om, at en indendørs Company Day med masser af golf, netværking og hyggeligt samvær er det rigtige for dig og dine kunder? Så hiv fat i os og lad os give dig et tilbud på en uforglemmelig dag. Du kan også læse meget mere om Company Days her.

Link til Indoorbusinessgolf.dk