OKOK

Turneringer

Hos Simgolf kan du altid spille turneringer. Vi har nemlig både vores faste, ugentlige turnering Monday Night, sjove online turneringer, som du kan spille lige, når du har lyst - og en masse andet! Kom ind forbi og vær med, og læs mere om de forskellige turneringer her.

Monday Night

Hver mandag aften kl. 18 løber vores faste turnering med det passende navn Monday Night af stablen. Vi spiller i en A og en B række, og bliver ved, til vi er færdige. Hver uge kårer vi en vinder, men kom endelig og vær med hver uge, for vi kårer også både en månedsvinder og en sæsonvinder.

Månedspræmien er greenadgang til forskellige golfklubber, og sæsonvinderen kan glæde sig til at få adgang til udendørsturneringen Mestrenes Mester.

Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Online turneringer

Alle spillere hos Simgolf kan være med til vores online turneringer, som vi afholder hver eneste uge.

I denne turnering kan du spille, når du har tid, og behøver altså ikke møde op på et bestemt tidspunkt. Turneringerne bliver afsluttet hver søndag, hvor den dygtige vinder modtager deres præmie: To simulatortimer, som han eller hun kan bruge i løbet af sæsonen.

Når du og dit hold har oprettet en profil i systemet, er I klar til at spille! Sådan spiller I:

  • På simulatoren vælger I "Events"
  • I finder den turnering, I gerne vil deltage i
  • Hvis I ikke allerede har en profil, opretter I en - ellers logger I ind
  • I de første 3 runder på 18 huller, får man ikke tildelt nogle slag
  • Efter 3 spillede runder får I tildelt et online HCP, som fremover vil kunne bruges til onlineturneringer i Simgolf

Simgirls

Hos Simgirls er der fokus på kærligheden til golf, hyggeligt samvær og nye bekendtskaber. Vi er et golfnetværk kun for kvinder, og vi spiller hver anden onsdag. Vi starter kl. 18.00 og pakker først køllerne ned, når alle er færdige. Alle kan være med: Unge og ældre, nybegyndere og garvede, spillere med høje og lave handicaps - alle er velkomne.

Træning i Simgolf - daviesgolf.com

I kan booke Davies Golf hvis I gerne vil have træning hen over vinteren.

Som kunde hos Davies Golf, kan du være sikker på læring og udvikling. Sammen udvælger vi udviklingsområder og sætter disse i fokus. Derfor opnår du hurtigt og nemt teknisk indsigt i dit eget golfspil. Men den viden og med vores tekniske færdigheder, når du de mål du sætter dig. Som kunde hos Davies Golf vil du opleve, at vi interesserer os for dit golfspil. Vores veluddannede trænere kombinerer bl.a. data fra Trackman og high speed kameraer. På den måde kan du se det - og dermed gøre det!

Så hvis du er klar til at tage det næste skridt med dit spil, så book en lektion og lad os vise dig præcis hvad vi mener.spil, så book en lektion og lad os vise dig præcis hvad vi mener.

NPK

Hver onsdag spiller NPK Klubben (Natpisserklubben) fra kl. 09.00 til kl. 13.00. Som navnet antyder, er turneringen til det modne publikum - som kommer tidligt op. Kaffen er klar kl. 09.00 og hver 4. onsdag spiser vi frokost sammen. Der bliver kåret en vinder hver mandag, men vi spiller også om både månedens og sæsonens vinder. NPK spilles i en A og B række.

Firmasport

Københavns Firmasport afholder deres turnering hver tirsdag i hele sæsonen. Hos firmasporten spiller vi stableford-turneringer, og vi kårer en vinder hver uge. Som i de andre turneringer, spiller vi også om en samlet vinder for hele sæsonen, og i nogle uger spiller vi også parturneringer.