OKOK

Skandinaviens største indendørs golfklub

Simgolf i København slog for første gang dørene op for 10 år siden. Vi ville gerne skabe en golfklub, hvor alle med en interesse og kærlighed for golfspillet, kunne mødes for at træne, hygge sig og dyste mod hinanden - i al slags vejr og på alle tider af året. På den måde blev Simgolf født. I dag er vi Skandinaviens største og hyggeligste indendørs golfcenter, og vi lægger hus til golfspil og -turneringer hver eneste dag.

Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Mere end 100 internationale baner

I vores simulatorer har vi samlet over 100 af de bedste golfbaner fra rundt omkring i verden, hvoraf de 10 er fantasybaner. På den måde har du mulighed for at spille på nogle af verdens bedste baner i bl.a. USA, Canada og Skotland.

Både for øvede og nybegyndere

Simgolf er både for de garvede spillere og for nybegyndere. Alle er velkomne, og du kan spille alene, med andre eller i en af vores sjove turneringer. Vi har også trænere tilknyttet, som kan hjælpe dig med dine teknikker. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 38 34 19 25 eller via vores kontaktformular - eller ved at komme ind forbi på Hvidkildevej.