Simgolf i Harekær og Glostrup

Træning og turneringer året rundt

I Golfclub Harekær har vi 4 flotte brede simulatorer.

Simulatorerne ligger i forbindelse med deres flotte træningshal. I Harekær har vi åbent flere timer i døgnet og der er ingen Peakhour priser på kr. 350. Simulatorerne kan kun bookes online. Der vil hver mandag være personale til stede mellem 18-20.

I Glostrup fritids center har vi sammen med Glostrup Kommune sat 2 simulatorer op. Der var 2 ældre Fullswing Simulatorer der udskiftet med 2 spitnye Trackman Simulatorer. I Glostrup kan man selv medbringe drikkevarer til under spillet. Der er ingen Peakhour priser på kr. 350.

I Malmø har vi åbnet et stort center med 15 simulatorer og egen restaurant. Er du medlem af Simgolf gælder dit medlemskab også her hvis du kommer forbi. Se mere på www.simgolf.se.

Åbningstider Simgolf

Åbningstider, Simgolf Harekær:

Alle dage kl.: 07.00 til 24.00

Harekær har normale åbningstider i julen.

Åbningstider, Simgolf Glostrup:

Mandag-torsdag: 07.00 til 22.00
Fredag: 0700 til 20.00
Lørdag-søndag: 08.00 til 16.00

Spil golf i tørvejr året rundt

Bliv en bedre golfer, mens du hygger dig - også når det danske vejr ikke egner sig til udendørsgolf. Du kan træne og spille golf året rundt, da alt foregår indendørs. Vores simulatorer giver dig en optimal træning sammenlignet med en traditionel driving range. De eksakte målinger gør det nemmere for dig at optimere dine slag og opnå fremskridt i dit spil.

Træn med den nyeste teknologi

I Harekær kan du træne dit spil og forfine dine slag på verdens førende golfsimulator. Trackman er en unik simulator, der benyttes af verdens bedste golfspillere. Simulatoren analyserer køllens sving og boldens flugt. Med Trackman kan du gå 18 hurtige huller af ca. 60 minutters varighed per golfspiller.

Hvad skal du medbringe?

Du skal medbringe dit eget rengjorte udstyr. Køllerne skal være renset for jord og græs. Der må kun spilles med nye golfbolde uden markeringer. Vi beder dig kun om at bære indendørs sko i simulatorerne. Derudover er der ingen yderligere krav til din påklædning.

Turneringer for alle

Vintersæsonen byder på underholdende turneringer for både begyndere og øvede. Hver mandag har vi faste turneringer, en turnering kun for kvinder og turneringer online. Du kan dermed nemt finde en turnering, der passer til dine ønsker til tid og type.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din email Skriv venligst et telefonnummer eller en email
Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din email Skriv venligst et telefonnummer eller en email
Skriv venligst din e-mail Skriv venligst en e-mail

Hos Simgolf kan du spille golf i al slags vejr – året rundt. Vi har over 200 baner i vores golfsimulatorer, og som medlem får du 40% rabat, når du lejer en boks. Vores hyggelige centre ligger godt placeret i København, Glostrup, Køge og Malmø vi har gode parkeringsforhold, så du nemt og bekvemt kan komme forbi til et spil golf lige, når du har lyst. Vi har ugentlige turneringer og ideelle forhold til din træning.

Book en tid

Harekærvej 6 B, 4600 Køge

Find os på facebook