Indoor golf i Harekær

Træning og turneringer året rundt

Spil indendørs golf med verdens bedste golfsimulatorer! Hos Simgolf i Harekær har vi Skandinaviens største Trackman center. Du får derfor en virtuel mulighed for at spille på nogle af de bedste baner i verden. Vi har 45 fantastiske golfbaner, du kan boltre dig på. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid har adgang til de bedste baner.

Spil golf i tørvejr året rundt

Bliv en bedre golfer, mens du hygger dig - også når det danske vejr ikke egner sig til udendørsgolf. Du kan træne og spille golf året rundt, da alt foregår indendørs. Vores simulatorer giver dig en optimal træning sammenlignet med en traditionel driving range. De eksakte målinger gør det nemmere for dig at optimere dine slag og opnå fremskridt i dit spil.

Træn med den nyeste teknologi

I Harekær kan du træne dit spil og forfine dine slag på verdens førende golfsimulator. Trackman er en unik simulator, der benyttes af verdens bedste golfspillere. Simulatoren analyserer køllens sving og boldens flugt. Med Trackman kan du gå 18 hurtige huller af ca. 60 minutters varighed per golfspiller.

Hvad skal du medbringe?

Du skal medbringe dit eget rengjorte udstyr. Køllerne skal være renset for jord og græs. Der må kun spilles med nye golfbolde uden markeringer. Vi beder dig kun om at bære indendørs sko i simulatorerne. Derudover er der ingen yderligere krav til din påklædning.

Turneringer for alle

Vintersæsonen byder på underholdende turneringer for både begyndere og øvede. Hver mandag har vi faste turneringer, en turnering kun for kvinder og turneringer online. Du kan dermed nemt finde en turnering, der passer til dine ønsker til tid og type. Kig forbi vores golfcenter i Harekær og hør nærmere!

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din email Skriv venligst et telefonnummer eller en email
Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din email Skriv venligst et telefonnummer eller en email
Skriv venligst din e-mail Skriv venligst en e-mail

Hos Simgolf kan du spille golf i al slags vejr – året rundt. Vi har over 50 baner i vores golfsimulatorer, og som medlem får du 40% rabat, når du lejer en bane. Vores hyggelige golfklub ligger godt placeret i København, og vi har gode parkeringsforhold, så du nemt og bekvemt kan komme forbi til et spil golf lige, når du har lyst. Vi har ugentlige turneringer og ideelle forhold til din træning.

Book en tid

Vi ligger i København

Det siger spillerne

Jeg træner ofte i Simgolf, primært for at holde mit sving ved lige i vintermånederne.

Steen Tinning

Vi spiller i Simgolf for at hygge os. Vi er 2 par som mødes en gang hver uge - hele vinteren - for at spille en runde. Og vi nyder det!

Helle og Peter

Jeg benytter Simgolf til at udvikle mit forretningsnetværk. Relationer opbygges, når man har gode timer sammen!

Hans Christian (HC)

Find os på facebook