OK

Vi tilbyder et væld af spændende turneringer

Turneringer

Hos Simgolf kan du altid spille turneringer. Vi har nemlig både vores faste, ugentlige turnering Monday Night, sjove online turneringer, som du kan spille lige, når du har lyst - og en masse andet! Kom ind forbi og vær med, og læs mere om de forskellige turneringer her.

Monday Night

Hver mandag aften kl. 18 løber vores faste turnering med det passende navn Monday Night af stablen. Vi spiller i en A og en B række, og bliver ved, til vi er færdige. Hver uge kårer vi en vinder, men kom endelig og vær med hver uge, for vi kårer også både en månedsvinder og en sæsonvinder.

Månedspræmien er greenadgang til forskellige golfklubber, og sæsonvinderen kan glæde sig til at få adgang til udendørsturneringen Mestrenes Mester.

Online turneringer

Alle spillere hos Simgolf kan være med til vores online turneringer, som vi afholder hver eneste uge.

I denne turnering kan du spille, når du har tid, og behøver altså ikke møde op på et bestemt tidspunkt. Turneringerne bliver afsluttet hver søndag, hvor den dygtige vinder modtager deres præmie: en simulatortime, som han eller hun kan bruge i løbet af sæsonen.

Simgirls

Hos Simgirls er der fokus på kærligheden til golf, hyggeligt samvær og nye bekendtskaber. Vi er et golfnetværk kun for kvinder, og vi spiller hver anden onsdag. Vi starter kl. 18.00 og pakker først køllerne ned, når alle er færdige. Alle kan være med: Unge og ældre, nybegyndere og garvede, spillere med høje og lave handicaps - alle er velkomne.

NPK

Hver onsdag spiller NPK Klubben (Natpisserklubben) fra kl. 09.00 til kl. 13.00. Som navnet antyder, er turneringen til det modne publikum - som kommer tidligt op. Kaffen er klar kl. 08.30 og hver 4. onsdag spiser vi frokost sammen. Der bliver kåret en vinder hver mandag, men vi spiller også om både månedens og sæsonens vinder. NPK spilles i en A og B række.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Hos Simgolf kan du spille golf i al slags vejr – året rundt. Vi har over 50 baner i vores golfsimulatorer, og som medlem får du 40% rabat, når du lejer en bane. Vores hyggelige golfklub ligger godt placeret i København, og vi har gode parkeringsforhold, så du nemt og bekvemt kan komme forbi til et spil golf lige, når du har lyst. Vi har ugentlige turneringer og ideelle forhold til din træning.

Book en tid

Vi ligger i København

Det siger spillerne

Jeg træner ofte i Simgolf, primært for at holde mit sving ved lige i vintermånederne.

Steen Tinning

Vi spiller i Simgolf for at hygge os. Vi er 2 par som mødes en gang hver uge - hele vinteren - for at spille en runde. Og vi nyder det!

Helle og Peter

Jeg benytter Simgolf til at udvikle mit forretningsnetværk. Relationer opbygges, når man har gode timer sammen!

Hans Christian (HC)

Find os på facebook