OK

Et Medlemskab giver dig mange fordele

Medlemskab - få stor rabat som medlem

Med Simgolfs Medlemskab får du 40% rabat på timeprisen. Det betyder, at du hvis du spiller alene eller med andre medlemmer er timeprisen væsentlig reduceret. Hvis du spiller med personer som IKKE er medlemmer får du 20% rabat på timeprisen.

NYHED: Oven i rabat på timepriserne i vintersæsonen får du også 50% rabat på alle simulatortimer i sommerperioden. Som noget helt nyt har vi kodelås på indgangsdøren via Grøndalscentrets hovedindgang. Det betyder, at du som medlem kan "lukke dig selv ind" via kode på Simgolfs indgangsdør i centeret, og således spille og træne hele sommeren - også i de perioder hvor Simgolf normalt har haft lukket.

Bestil medlemsskab

Et medlemskab koster kun kr. 800,- for et helt år!

Husk at dit medlemskab gælder i alle Simgolf centre.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Hos Simgolf kan du spille golf i al slags vejr – året rundt. Vi har over 50 baner i vores golfsimulatorer, og som medlem får du 40% rabat, når du lejer en bane. Vores hyggelige golfklub ligger godt placeret i København, og vi har gode parkeringsforhold, så du nemt og bekvemt kan komme forbi til et spil golf lige, når du har lyst. Vi har ugentlige turneringer og ideelle forhold til din træning.

Book en tid

Det siger spillerne

Jeg træner ofte i Simgolf, primært for at holde mit sving ved lige i vintermånederne.

Steen Tinning

Vi spiller i Simgolf for at hygge os. Vi er 2 par som mødes en gang hver uge - hele vinteren - for at spille en runde. Og vi nyder det!

Helle og Peter

Jeg benytter Simgolf til at udvikle mit forretningsnetværk. Relationer opbygges, når man har gode timer sammen!

Hans Christian (HC)