OK

Simgolf tilbyder en række spændende events

Events i Simgolf

Herunder kan du læse om de mange forskellige muligheder, der findes hos Simgolf. Teambuilding, netværksmøder, firmafester og meget mere.

EventByen

I EventByen arrangerer vi hver dag aktiviteter og fester i alle afskygninger. Det kan være alt fra sportsdage og teambuildingarrangementer til store firmafester. Det er underordnet, om I er et stort eller et lille selskab - vi kan helt sikkert arrangere det perfekte event for jer. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en forrygende dag og læs meget mere om EventByen her.

Company Days i Simgolf

Skal du holde et kundearrangement, er en indendørs Company Day med adgang til 10 simulatorer, de bedste baner samt en stor bar og lounge den perfekte løsning. Vi har plads til 40 spillere, og fordi det hele foregår indendørs, skal du ikke bekymre dig om hverken vejret eller årstiden. Læs mere om Company Days i Simgolf her.

Gode muligheder for at netværke

Alle golfspillere ved det - golf er genialt, når der skal netværkes. Derfor er en indendørs Company Day også helt perfekt, hvis du skal samle alle dine kunder og vil have god mulighed for at netværke med alle. Med et indendørs arrangement kan kunderelationerne nemlig dyrkes uanset om der står juli eller januar på kalenderen.

Lækker forplejning

Start dagen ud med lækker morgenmad og forkæl dine kunder med snacks, vand og kaffe frem til frokosten, der sætter prikken over i'et på arrangementet. Menuerne fås i forskellige prisklasser og danner alle en yderst velsmagende ramme om dagen.


Mere end 10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring med at kombinere golf og firmaevents samt med at få alle elementer i et vellykket kundearrangement til at gå op i en højere enhed. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer fra start til slut, så du kun skal fokusere på at få en hyggelig og udbytterig dag sammen med dine kunder.

Kontakt Keld på tlf 2787 1001 hvis du vil høre mere om en Company Day i Simgolf.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv til os direkte
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Hos Simgolf kan du spille golf i al slags vejr – året rundt. Vi har over 50 baner i vores golfsimulatorer, og som medlem får du 40% rabat, når du lejer en bane. Vores hyggelige golfklub ligger godt placeret i København, og vi har gode parkeringsforhold, så du nemt og bekvemt kan komme forbi til et spil golf lige, når du har lyst. Vi har ugentlige turneringer og ideelle forhold til din træning.

Book en tid

Vi ligger i København

Det siger spillerne

Jeg træner ofte i Simgolf, primært for at holde mit sving ved lige i vintermånederne.

Steen Tinning

Vi spiller i Simgolf for at hygge os. Vi er 2 par som mødes en gang hver uge - hele vinteren - for at spille en runde. Og vi nyder det!

Helle og Peter

Jeg benytter Simgolf til at udvikle mit forretningsnetværk. Relationer opbygges, når man har gode timer sammen!

Hans Christian (HC)

Find os på facebook